PARTTIME MEDEWERKER LOGISTIEK

Ben je een aanpakker en op zoek naar een leuke parttime baan bij een collegiaal bedrijf met de mooiste bloemen van de wereld? Kom dan solliciteren bij Parfum Flower Company!

Je zult samenwerken met de collega’s op de logistieke afdeling. De functie gaat hoofdzakelijk om het uitpakken, verwerken, en het controleren van de kwaliteit van de rozen. Daarnaast zijn er andere allerhande dagelijkse werkzaamheden waar je in ondersteunt.

slider-1920x596-1024x318

BEDRIJFSPROFIEL

Parfum Flower Company is een bedrijf dat zich specialiseert in (geurende-) tuinrozen (snijbloemen). Import en groothandel. Onze luxe rozen worden voornamelijk geïmporteerd uit Kenia, Colombia en Ecuador en gebruikt voor bruiloften en speciale evenementen. Wij werken nationaal en internationaal. Onze klanten (B2B) zijn voornamelijk exporteurs, groothandels en wederverkopers zoals bloemisten en wedding & event planners.

WAT GA JE DOEN?

Je werkt samen met de collega’s op de logistieke afdeling. Het gaat om het helpen uitpakken en op water zetten van de binnenkomende rozen en/of het helpen de rozen te verdelen vanuit onze voorraad door de veiling heen. Er is een collegiale en gezellige werksfeer. Je werkt in een divers team waar iedereen iets voor de ander over heeft, samenwerkt, en er ook ruimte is voor een grapje op zijn tijd. Uren zijn flexibel en in overleg (zowel doordeweeks als in het weekend) en daardoor ideaal te combineren met bijvoorbeeld je studie of schoolgaande kinderen.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Je bent collegiaal, kunt goed samenwerken en hebt iets voor een ander over. Je steekt graag de handen uit te mouwen en toont motivatie door vragen te stellen en zelf werkzaamheden op te pakken.

INITIATIEF EN ZORGVULDIGHEID VINDEN WE BELANGRIJK: JOUW INZET EN NAUWKEURIGHEID ZIJN WAARDEVOL VOOR ONS. MAAR OOK SERVICE EN CORRECTHEID. KLANTENTEVREDENHEID STAAT HOOG IN ONS VAANDEL.

Daarom:

  • Eigen vervoer is een pré
  • je bent een aanpakker, flexibel en stressbestendig
  • Je bent een team player en collegiaal
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal
  • Woonachtig in regio Aalsmeer is een pré
WAT KAN JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

Je komt te werken in een enthousiast en gezellig team. Wij bieden je een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Contact
Zijn wij op zoek naar jou? Stuur vandaag nog een email naar info@parfumflowercompany.com of bel direct naar 0297 361 006

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.