Vacature Boxmedewerker / logistieke medewerker. Ook stage mogelijk!

Ben je een aanpakker en op zoek naar een leuke baan bij een bedrijf met de mooiste bloemen van de wereld?

Mooi!
Dat is namelijk precies wat wij aanbieden.
Parfum Flower Company in Aalsmeer is op zoek naar een enthousiaste boxmedewerker die samen met het gehele logistieke team per direct aan de slag gaat om de beste service te bieden aan onze klanten. Een stageplek behoort ook tot de mogelijkheden!

slider-1920x596-1024x318

Bedrijfsprofiel

Parfum Flower Company is een bedrijf dat zich specialiseert in (geurende-) tuinrozen (snijbloemen). Import en Groothandel. Onze luxe rozen worden voornamelijk geïmporteerd uit Kenia, Columbia en Ecuador en gebruikt voor bruiloften en speciale evenementen. Wij werken nationaal en internationaal. Onze klanten (B2B) zijn voornamelijk exporteurs, groothandels en wederverkopers zoals bloemisten en wedding & event planners.

Wat ga je doen?

Je werkt samen met de collega’s in de logistieke afdeling. Het gaat om het helpen uitpakken en op water zetten van de binnenkomende rozen en/of het helpen de rozen te verdelen vanuit onze voorraad door de veiling heen. Tijdens de inwerkperiode ben je ondersteunend, waarna je steeds meer verantwoordelijkheden krijgt. Er is een collegiale en gezellige werksfeer. Je werkt in een jong team waar iedereen iets voor de ander over heeft samenwerkt, en er ook tijd is voor een grapje op zijn tijd. Er zijn bij Parfum Flower Company altijd doorgroeimogelijkheden; naar een hogere functie in de logistiek, sales op kantoor of wellicht zelfs mogelijkheden als account manager in het buitenland.

Wat verwachten we van jou?

Je bent collegiaal, kunt goed samenwerken en hebt iets voor een ander over. Je steekt graag de handen uit te mouwen en toont motivatie door vragen te stellen en zelf werkzaamheden op te pakken. Bij goed functioneren krijg je natuurlijk een langdurig dienstverband in de vorm van een vaste aanstelling.

Initiatief en zorgvuldigheid vinden we belangrijk: jouw inzet en nauwkeurigheid zijn waardevol voor ons. Maar ook service en correctheid. Klantentevredenheid staat hoog in ons vaandel.

Daarom:

  • Eigen vervoer is een pré
  • Je hebt geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit
  • je bent een aanpakker, flexibel en stressbestendig
  • Je bent een team player en collegiaal
  • Woonachtig in regio Aalsmeer is een pré
Wat kan jij van ons verwachten?

Een gezellige werkomgeving,  je vindt een enthousiast en gedreven team met professionele en inspirerende collega’s.

Salaris

Afhankelijk van kennis en ervaring.

Contact
Reageer snel en overtuig ons waarom we voor jou als de nieuwe boxmedewerker moeten kiezen! Voor vragen bel je persoonlijk met Thom op 06 1542 9695 of gebruik je onderstaand mailadres.

Bel snel 06 1542 9695 of stuur een mail naar : thom@parfumflowercompany.com.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.