VACATURE TIJDELIJKE- / ZOMER- / VAKANTIE-KRACHT


TIJDELIJKE- / ZOMER- / VAKANTIE-KRACHT – FULL-TIME OF PART-TIME

Ben je een aanpakker en op zoek naar een leuke plek bij een bedrijf met de mooiste bloemen van de wereld?

Mooi!
Dat is namelijk precies wat wij aanbieden.
Parfum Flower Company in Aalsmeer is op zoek naar enthousiaste logistieke medewerkers die samen met het gehele logistieke team als vakantiekracht, full-timer of als part-timer aan de slag gaat om de beste service te bieden aan onze klanten.

BEDRIJFSPROFIEL

Parfum Flower Company is een bedrijf dat zich specialiseert in (geurende-) tuinrozen (snijbloemen). Import en Groothandel. Onze luxe rozen worden voornamelijk geïmporteerd uit Kenia, Colombia en Ecuador en gebruikt voor bruiloften en speciale evenementen. Wij werken nationaal en internationaal. Onze klanten (B2B) zijn voornamelijk exporteurs, groothandels en wederverkopers zoals bloemisten en wedding & event planners.

WAT GA JE DOEN?

Je werkt samen met de collega’s in de logistieke afdeling. Het gaat om het helpen uitpakken en op water zetten van de binnenkomende rozen en/of het helpen de rozen te verdelen vanuit onze voorraad door de veiling heen. Er is een collegiale en gezellige werksfeer. Je werkt in een jong team waar iedereen iets voor de ander over heeft samenwerkt, en er ook tijd is voor een grapje op zijn tijd. Als je flexibel inzetbaar bent, bijvoorbeeld even een paar uurtjes bij ons vroeg in de ochtend voordat je naar je opleiding gaat, is dat ook goed.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Je bent collegiaal, kunt goed samenwerken en hebt iets voor een ander over. Je steekt graag de handen uit te mouwen en toont motivatie door vragen te stellen en zelf werkzaamheden op te pakken. Bij goed functioneren is er de mogelijkheid op langdurig dienstverband.

INITIATIEF EN ZORGVULDIGHEID VINDEN WE BELANGRIJK: JOUW INZET EN NAUWKEURIGHEID ZIJN WAARDEVOL VOOR ONS. MAAR OOK SERVICE EN CORRECTHEID. KLANTENTEVREDENHEID STAAT HOOG IN ONS VAANDEL.

Daarom:

  • Eigen vervoer is een pré
  • Je hebt geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit
  • je bent een aanpakker, flexibel en stressbestendig
  • Je bent een team player en collegiaal
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Woonachtig in regio Aalsmeer is een pré

WAT KAN JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

Een gezellige werkomgeving,  je vindt een enthousiast en gedreven team met professionele en inspirerende collega’s.

SALARIS

Afhankelijk van kennis en ervaring.

Contact

Reageer snel en overtuig ons waarom we voor jou als de nieuwe Zomerkracht / Vakantiekracht moeten kiezen! Voor vragen bel je persoonlijk met Wouter op 06-54 22 50 88 of gebruik je onderstaand mailadres.

Stuur een mail naar : [email protected].

ABOUT
PARFUM FLOWER COMPANY


Sourcing and supplying the world’s most beautiful roses.

Florists, event planners and floral designers use our special roses for many occasions: weddings, celebrations, funerals, as well as everyday floral design. They realize that these scented garden roses create long lasting memories.